جزوه صنایع غذایی با منشا دامی

جزوه صنایع غذایی با منشا دامی راه های نگداری مواد غذایی اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه تغییرات پس از کشتار کیفیت گوشت تجهیزات مورد استفاده درصنایع گوشت تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی کالباس های حرارت دیده کالباس های خام کالباسهای پخته فرآورده های گوشتی عمل آمده تولید همبرگر ، مرغ برگر ، قارچ برگر ، پنیر برگر، کباب لقمه ، خمیر ماهی ، ملهی برگر فساد گوشت بهداشت کارخانه های فرآورده های گوشتی فرآوری ت ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.